alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Massage Guldkant- Professionell Svensk Massage

Massage Guldkant- Professionell Svensk Massage
F Detta är en annons från ett företagVälkommen till Massage Guldkant!

Massage Guldkant är ett nystartat företag i Helsingborg, där vi fokuserar på både företag och privatpersoner.

Vi har många års erfarenhet av olika massagebehandlingar, bla klassisk eller mer djupgående massage, massage med vakuumkoppar, Hot Stone massage, gravid massage, ansiktsbehandlingar, body scrub, vaxning med Pearlvaw, företagsmassage, coachning, livsstilsförändring samt försäljning av matlådor.

Är du företagare och söker företagsmassage?

Ta chansen att anlita oss som eran företagsmassör om du finns i Skåne, delar av Halland samt Göteborg och få möjligheten att testa "FÖRSTA PROVA PÅ TILLFÄLLET" för endast 500kr/timmen exl moms, utan bindningstid. Ni önskar en dag och antal timmar som ni har behov av oss, så ser vi till att infinna oss på er arbetsplats med allt som behövs. Det enda ni behöver tillhandahålla är en plats/rum för utförandet av massagen. Det finns även möjlighet för företag att komma till oss om plats inte finns. Vill ni sedan fortsätta efter det så skräddarsyr vi ett upplägg tillsammans ut efter era behov och önskemål utifrån eran verksamhet.

Ni som privatpersoner

Är hjärtligt välkomna att boka behandlingar, coachning, beställning av matlådor mm hos oss. Just nu har vi ett Välkomsterbjudande där du som privatkund får 100KR RABATT på första valfria massagebehandling du bokar hos oss.

För mer info gällande vårt utbud eller frågor, var god vänd dig till vår hemsida Massageguldkant.se, massageguldkant@hotmail.com el mob: 073-3913088

Betalning sker genom Klarna, Swish el kontant.

Välkomna!

300 kr7 juni

Motalatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information