alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Natriumhydroxid, kaustik soda 1000 kg, flingor

  • Natriumhydroxid, kaustik soda 1000 kg, flingor
  • Natriumhydroxid, kaustik soda 1000 kg, flingor
  • Natriumhydroxid, kaustik soda 1000 kg, flingor
Natriumhydroxid (flingor), kaustik soda eller i form av en vattenhaltig lösning, natriumhydroxid. Frätande, högreaktiv bas. I butiksområdet rekommenderar vi natriumhydroxid i 25 kg påsar, 1000 kg på pall eller i form av en vattenlösning - Natriumlim 49-51% - i 25 l / 40 kg burkar, DPPL (pallflaskor) 1150 kg.
Soda lye finns i nästan alla branscher. Det är en natriumbärare vid framställning av ytaktiva ämnen, det är ett hjälpmedel inom pappersindustrin, vid framställning av syntetiska färgämnen och i vattenreningsprocesser. I livsmedelsindustrin används natriumhydroxid som desinfektionsmedel och rengöringsmedel av slaktare, mejerier och sockerfabriker.
På grund av dess biocidegenskaper används natriumhydroxid ofta i djurhållning, desinficering av nässlar, kycklingkroppar, grispennor, stallar, ladugårdar etc. I form av kaustik soda - 3% vattenlösning - fungerar det bra som desinfektionsmedel för rengöring ytor.
Soda lye används också som ett aktivt medel - i form av en 1-3% vattenlösning - i desinfektionsmattor för förebyggande desinfektion i gården, t ex innan du går in i avelsområdet, på tillträdesvägarna till matlagring och avlägsnande av gödsel. Liksom det har använts vid utbrott av mul- och klövsjuka, feber eller annan smittsam inventeringssjukdom.
Soda lye används ofta i trädgårdsodling i Västeuropa för att förebygga och bekämpa svampinfektioner, även kallad cancer av fruktträd och vinrankor. Holländska experter, som Peter van Arkel, rekommenderar att man använder 10% natriumhydroxid - vattenlösning av natriumhydroxid - för att skydda långa grenar efter vinterbeskärning och för att bekämpa trädcancer på stjälkar och grenar. Natriumhydroxidlösningen rekommenderas speciellt för att skydda obehandlade sår.
Observera! Natriumhydroxid är en farlig substans. Även i fast form kan det irritera huden, ögonen och andningsorganen. Vid användning av kaustisk soda eller vattenhaltiga lösningar, se till att lämplig personlig skyddsutrustning används.

Soda flingor.
Farligt ämne.
Försiktighetsåtgärder måste vidtas.
Produkten är inte tillgänglig för privat bruk.
Erbjudandet syftar uteslutande till företag.

För säkerhets skull:
ADR
FN 1823
Förpackningsgrupp II

Fraktkostnader från Polen bestäms individuellt
Jag uppmanar dig att kontakta mig.
kontakta:
cezary.chrzanowski@distripark.net
products.pcc.eu
48505415704
7 962 kr17 september

Motalatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information