alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

HP Photosmart C4180 All in One

HP Photosmart C4180 All in One
HP Photosmart C5380 allt-i-ett-skrivare, -skanner och kopiator är utformad för hemanvändare som vill ha en prisvärd enhet med fem separata bläckhållare, mångsidighet med vardags- och fotoutskrifter och möjligheten att vara mer kreativ.
Skriv ut foton av fotolabbkvalitet och text av laserkvalitet med HPs 5-bläcks utskriftssystem
Du får rätt bläck för jobbet varje gång med fem separata HP Vivera-bläckbehållare. Fyra bläck ger foton av fotolabbkvalitet med fantastisk klarhet medan pigmentbaserat svart bläck är perfekt för skarp text med laserkvalitet. Med individuella bläck behöver dudessutom bara byta ut de patroner som tar slut. Vill du ha ännu mer valuta för pengarna? Välj XL-bläckpatroner med högkapacitet (tillval) och skriv ut 3 gånger fler svartvita och 2,5 gånger fler färgsidor.
Du kan nu lätt och intuitivt skriva ut, skanna och kopiera hemma
Upptäck en rad intuitiva funktioner och varför så många kunder klassificerar HP-skrivare som de mest lättanvända. HP Smart Web Print ng ger mer användbara webbsideutskrifter, ett automatiserat fotofack och skanning av hög kvalitet för att enkelt kunna dela foton eller arkivera dokument. Du behöver inte ens starta datorn för att skriva ut foton – sätt bara i ett kompatibelt minneskort och visa, välj och redigera foton via den tydliga 6,1 cm färgdisplayen.
Det är ca 75% kvar av alla färger
Nödvändiga kablar medföljer.
225 kr14 oktober 2018

Motalatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information